Spody kupiłam, ale następnym razem pokuszę się o własnoręczne zrobienie :)
Krem chałowy:
- 0.5 litra mleka
- 2 budynie śmietankowe
- 2 kostki masła
- 30 dag chałwy waniliowej
Ugotować budyń i odstawić do ostudzenia.
Gdy będzie już gotowy utrzeć z masłem. Dodać chałwę i utrzeć na gładką masę.
Spody bezowe przekładać kremem. Ja na jedną warstwę położyłam również truskawki :) Dekoracje zrobiłam z masy cukrowej. Wierzch posypałam wiórkami kokosowymi, zabarwionymi barwnikami :)
wspaniały torcik :)
OdpowiedzUsuńA dziękuję :)
UsuńAle super ;)
OdpowiedzUsuńhttp://closertotheedgeblog.blogspot.com/
Prezentuje się wspaniale !
OdpowiedzUsuńWygląda przepysznie! :D Aż ślinka mi cieknie :(
OdpowiedzUsuńSłodka rozkosz dla podniebienia...mniam! Sto lat dla Mamy!
OdpowiedzUsuń